Dan društva Trnovo privabil številne obiskovalce

Dan društva Trnovo privabil številne obiskovalce

  • 17.06.2022
  • V objemu sončnega vremena je v soboto, 11. 6. 2022, na igriščih Športnega društva Trnovo potekal tradicionalni Dan društva Trnovo, ki je namenjen vsem članom, kot tudi vsem ostalim obiskovalcem.

Pester program je ponujal številne predstavitvene in športne aktivnosti, ki so bile za udeležence brezplačne. Zjutraj sta potekali vodena vadba in pilates, sledil jima je teniški turnir, nato tekmovanje v balinanju in na koncu celo tekmovanje v tenisu na mivki. Društvo je vmes vsem obiskovalcem predstavilo svoje otroške programe in gimnastično sekcijo. Tudi otroci so prišli na svoj račun, saj so se zabavali ob igranju nogometa na vodi in v »zorbingu«. Po koncu programa je sledilo sproščeno druženje ob glasbeni spremljavi, ki je potekalo vse do večera. Manjkalo ni niti okusne hrane in pijače.

Društvo je dogodek izpeljalo v sklopu nacionalnega projekta Slovenija v gibanju, ki spodbuja organizacijo tovrstnih enodnevnih športnih dogodkov, katerih namen je spodbujanje gibanja in so za udeležence brezplačni.