• Leon Štukelj – vzor in navdih

  Leon Štukelj – vzor in navdih

  Novice 12.11.2019
  »ENKRAT SOKOL VEDNO SOKOL – narodno zaveden, visoko moralen, demokratičnih načel in telesno pripravljen«

  Vodstvo Scorpion gyma je skupaj z reprezentanti in Ambasadorji športa sprejelo odločitev izvajanja projekta »LEON ŠTUKELJ VZOR IN NAVDIH«. Vsako leto v mesecu novembru bodo v poklon Olimpioniku Leonu Štukju, ki se je rodil na današnji dan 12. novembra 1898, v Novem mestu, izvajali številne aktivnosti za vse generacije. Trenerji, reprezentatje in Ambasadorji športa, so pripravili zanimiv, poučen in zabaven program tudi za najmlajše. Starši pripeljite svoje otroke v starosti od 7 do 13 let, vsak ponedeljek in četrtek ob 17:00 v Scorpion gym!
 • Testiranje European Fitness Badge

  Testiranje European Fitness Badge

  Novice 11.10.2019
  Športno društvo Efi je v sodelovanju s Športno unijo Slovenije danes na rekreativni krožni vadbi izvedla testiranje European Fitness Badge, ki je namenjeno izključno rekreativnim športnikom.
 • V tednu dni smo v Slovenj Gradcu sodelovali v dveh aktivnostih - na Bazarju in Inkluzijskem pohodu Festivala drugačnosti

  V tednu dni smo v Slovenj Gradcu sodelovali v dveh aktivnostih - na Bazarju in Inkluzijskem pohodu Festivala drugačnosti

  Novice 03.10.2019
  Teden v Slovenj Gradcu je bil pester in zanimiv. Festival in inkluzijski pohod sta bila zelo dobro obiskana z veliko dobre volje in zanimivostmi. Povabili so nas, da bi sodelovali tudi v naslednjem letu, kar smo z veseljem sprejeli.
 • Dan odprtih vrat ŠRD Vrhpolje

  Dan odprtih vrat ŠRD Vrhpolje

  Novice 30.09.2019
  ŠRD Vrhpolje je tudi letos izvedlo prireditev Dan odprtih vrat na več lokacijah s pomočjo lokalnih športnih društev.

  Ob Dnevu odprtih vrat so občanom omogočili poljubno športno-rekreativne prireditve, ki so bile za udeležence brezplačne. Udeleženci so preizkusili vadbe in športne aktivnosti v ponudbi društva in še dodatno okrepili in ozavestili pomembno vlogo aktivnega preživljanja prostega časa. V Evropskem tednu športa so odlično izkoristili priložnost za promocijo dejavnosti društva s sodelovanjem na 3. mini olimpijadi v Hrpeljah in na tekmovanju v malem nogometu v Škofji Loki. Skupaj je sodelovalo 50 udeležencev in opravilo približno 100 gibalnih ur.
 • Le še 3 dni do Evropskega športnega dneva

  Le še 3 dni do Evropskega športnega dneva

  Novice 24.09.2019
  Priprave na mednarodno akcijo European School Sport Day, ki bo letos potekala v petek, 27. septembra, so že v polnem teku. Šolarji pa že nestrpno pričakujejo nove športne dogodivščine.