Razpis Slovenija v gibanju 365 - gibajte z nami za dober namen

Razpis Slovenija v gibanju 365 - gibajte z nami za dober namen

  • 29.03.2016
  • Pričenja se nova sezona nacionalnega projekta Slovenija v gibanju 365, ki združuje vse športno-rekreativne prireditve in redne vadbe širom Slovenije.
  • Datoteka

Narava se že prebuja, dnevi so vse daljši, idealni pogoji za športno udejstvovanje. Pomlad prinaša pričetek nove sezone nacionalnega projekta Slovenija v gibanju 365, ki združuje vse športno-rekreativne prireditve in redne vadbe širom Slovenije.


Vabimo organizatorje in lokalne izvajalce, da se vključite v projekt Slovenija v gibanju 365, kjer smo za vas pripravili številne ugodnosti, s katerimi vam želimo olajšati organizacijo in izvedbo vaših športno-rekreativnih prireditev in rednih vadb. Poleg obsežnega nabora ugodnosti organizatorji športnih prireditev in vadb s prijavo v Slovenija v gibanju 365 brezplačno prejmete:
   - personaliziran transparent,
   - kvalitetne športne majice,
   - bidone,
   - multifunkcijske rute,
   - B2 plakate za oglaševanje vašega dogodka.

Vse ugodnosti in obveznosti organizatorjev so podrobno opisani v razpisu, ki je dostopen na povezavi RAZPIS. Razpis traja od 1. aprila 2016 do porabe sredstev oziroma najkasneje do 1. 12. 2016. 

Vključitev v projekt Slovenija v gibanju 365 je zelo preprosta! Do nje vas loči le nekaj klikov. Prijavite se v naš uveljavljeni spletni koledar športnih dogodkov na povezavi PRIJAVA in sledite navodilom. Ne pozabite obkljukati sodelovanje v projektu Slovenija v gibanju 365.

Letos je projekt humanitarno obarvan! Skupaj z vami bomo zbirali ure gibanja, ki jih bomo s pomočjo partnerja pretvorili v sredstva. Razveselili bomo socialno ogrožene otroke, ki jih bomo peljali na športne počitnice. Več zbranih ur gibanja pomeni več otroških nasmehov.

GIBAJTE Z NAMI ZA DOBER NAMEN – pridružite se nacionalnemu projektu Slovenija v gibanju 365!