14. srečanje športnih društev

  • 30.10.2020

V okviru občinskega praznika je Športna zveza Slovenj Gradec skupaj z društvi tudi letos, že štirinajstič, organizirala športno rekreativno prireditev »Srečanje društev MO Slovenj Gradec«. Prireditev je rekreativnega značaja in predvsem priložnost druženja športno aktivnih članov športnih društev, ki delujejo v MO Slovenj Gradec.
Organizirana so bila rekreativna tekmovanja v devetih različnih športnih panogah, udeležilo pa se jih je preko 450 udeležencev iz petnajstih društev. Letos so bila tako organizirana rekreativna tekmovanja v desetih različnih športnih panogah. Celotno tekmovanje je potekalo v organizaciji Športne zveze Slovenj Gradec, za izvedbo posameznih tekmovanj pa so poskrbela društva - člani zveze. Kegljanje je izvajal Kegljaški klub, šah ŠTD Karel Rotovnik Gojko, košarko ŠD Šmartno, tenis ŠD Podgorje, streljanje Strelsko društvo, odbojko ŠD Šmartno, nogomet ŠD Legen, badminton ŠD Sele-Vrhe in pohod na Kremžerjev vrh Planinsko društvo Slovenj Gradec.
Zaradi velikega števila udeležencev in priporočil s strani NIJZ je letošnje srečanje potekalo pet dni. Tekmovanja so potekala v ponedeljek, torek, četrtek, petek in soboto. Tak način izvedbe se je izkazal za dobrega in učinkovitega, tako da bomo v podobni obliki organizirali tudi bodoča srečanja.

Fotogalerija