17.športni dan

Tradicionalno množično športno-rekreativno prireditev smo izvedli v nedeljo, 28. 6. Glavni del prireditve sta bili tradicionalno rekreativni tekmovanji v nogometu in odbojki na mivki. Na nogometnem turnirju se je pomerilo 6 ekip, ki so bile razdeljene v dve predtekmovalni skupini. Igralni čas je bil 2x 15 minut, tekme je sodil sodnik Gašper Lužnik.
Na turnirju v odbojki na mivki je sodelovalo sedem ekip, ki so bile razdeljene v dve skupini, znotraj katerih so se pomerile po sistemu vsaka ekipa z vsako. Vsaka tekma se je igrala na dva skrajšana niza do 15 točk.
Poleg tekmovalnega programa smo izvedli tudi nordijsko hojo, ki jo je vodila Stanka Kuplenk, rekreativno nogometno tekmo veteranov (Bruhanja vas : Spar) ter tekmovanje v metanju balinčkov v tarčo.
Za obiskovalce smo pripravili trampolin, številni pa so tekom dneva vadili na našem uličnem fitnesu.
Dan je potekal v prijetnem ozračju, ki so ga s hrano in pijačo pomagali ustvarjati vaščani Bruhanje vasi. Pri organizaciji so pomagali tudi člani PGD Videm Dobrepolje.
Tekmovalni del smo zaključili s podelitvijo priznanj in prijetnim druženjem.
V luči preprečevanja širjenja virusa covid-19 smo nekatere sicer tradicionalne dejavnosti (bazen, skakalni grad) letos izpustili, pri ostalih pa smo poskušali v največji meri upoštevati priporočila NIJZ, na kar smo udeležence tudi večkrat opozorili preko ozvočenja.
Dan je potekal v sproščenem vzdušju, obiskovalci pa so bili tudi tokrat zelo zadovoljni.

Fotogalerija