Vadbeni programi za boljše počutje – 2A Sports LAB

Vadbeni programi za boljše počutje – 2A Sports LAB

  • 07.09.2019
  • Redna telesna vadba prinaša številne pozitivne učinke. Pri telesni dejavnosti pa je zelo pomembno tudi, da je le ta strokovno vodena, sicer lahko pride do (kroničnih) poškodb.

Že dolgo časa so znani ter utemeljeni pozitivni vplivi telesne vadbe na zdravje in počutje. Redna in sistematična telesna vadba bistveno pripomore in izboljšuje kvaliteto življenja, med drugim neposredno vpliva na boljši spanec, boljšo samopodobo, počutje in produktivnost, hkrati pa vam omogoči izpolnjevanje različnih ciljev, kot so; biti hitrejši, močnejši ali pa izgubiti nekaj telesnih kilogramov.

Športna unija Slovenije že desetletja sodeluje z najboljšimi strokovnjaki na področju športne rekreacije in športne vzgoje. Ekipa 2A Sports LAB je strokovno usposobljena in izobražena, ki vadbeni program prilagodi vašim potrebam in željam. Vabimo posameznike - začetnike in tudi že aktivne rekreativce, da se nam pridružite na vadbi. Naši trenerji uspešno sanirajo tudi akutne in kronične poškodbe tako vrhunskih športnikov kot rekreativcev, zato smo pravi naslov za rešitev vaših morebitnih bolečin. Več informacij na www.2asportslab.si ali na info@2asportslab.si.