ŠUS sofinancira športno rekreativne programe svojih članic

ŠUS sofinancira športno rekreativne programe svojih članic

  • 30.08.2017
  • Za izvedbo športno rekreativnih programov lahko vaše društvo prejme sredstva s strani Športne unije Slovenije. Odprt je 4. termin razpisa Slovenija v gibanju 365.
  • Datoteka

Športna unija Slovenije v okviru projekta Slovenija v gibanju 365 sofinancira športno rekreativne dogodke članic ŠUS. V projekt lahko prijavite tudi dogodke Dan odprtih vrat, ki ste jih vključili v projekt European Fitness Day, o katerem si lahko več preberete na povezavi Evropski dan športne rekreacije.

Prijazno vabimo članice Športne unije Slovenije, da se pridružijo omenjeni akciji z enim ali več programi, ki bodo izvedeni v času od 30. avgusta do vključno novembra 2017. Odprt je četrti termin razpisa, ki traja od 30. avgusta do 20. septembra 2017 oziroma do porabe razpoložljivih sredstev. Prednost pri sofinanciranju imajo programi društev, ki še niso prijavili dogodka oziroma imajo do sedaj manj prijavljenih dogodkov v projekt Slovenija v gibanju 365 v letu 2017. Slovenija v gibanju 365 je vseslovenska akcija, ki povezuje športne programe po vsej Sloveniji. 

Več informacij in razpis so na voljo na povezavi RAZPIS. Svoj športni dogodek prijavite preko e-prijave na povezavi PRIJAVA.

Veselimo se sodelovanja z vami!