Evropski dan športne rekreacije - Prijavite se zdaj!

Evropski dan športne rekreacije - Prijavite se zdaj!

  • 30.08.2017
  • Organizirajte DAN ODPRTIH VRAT, predstavite občanom svoje programe vadb in obenem brezplačno sodelujte v mednarodni akciji EUROPEAN FITNESS DAY.

Dan odprtih vrat - dodatna promocija vaših vadbenih programov

European Fitness Day s slovenskim prevodom Evropski dan športne rekreacije se bo letos odvijal v sredo, 27. septembra 2017. Društva in športne organizacije se lahko brezplačno in brez dodatnih stroškov priključite mednarodnemu prazniku športa in gibanja z Dnevom odprtih vrat ali poljubnon športno rekreativno prireditvijo. ISCA - mednarodna organizacija za šport za vse in kulturo organizira projekt z namenom približati raznovrstne športne aktivnosti in gibanje ljudem vseh starosti in spolov.

Vabimo vas, da v sredo, 27. septembra 2017, omogočite brezplačen obisk vaših vadb občanom vašega kraja in jim predstavite vaše programe. Vaš Dan odprtih vrat vpišite na spletno stran mednarodnega projekta PRIJAVA, prijava vam vzame zgolj nekaj minut, saj je sila enostavna. Za promocijo Dneva odprtih vrat 27. septembra 2017 lahko uporabite tudi promocijski material, ki je dostopen na povezavi PROMOCIJSKI MATERIAL.

Ne zamudite odlične priložnosti, da vaše športno rekreativne programe še dodatno promovirate ter širite glas o svojem delu tudi izven slovenskih meja pred pričetkom nove sezone. Sprejemajo tudi prijave dogodkov, ki so organizirani na katerikoli dan v septembru. Več informacij lahko preberete na povezavi EVROPSKI DAN ŠPORTNE REKREACIJE, v primeru dodatnih vprašanj pišite na e-naslov mojca.markovic@sportna-unija.si.