V pričakovanju toplega vremena in sonca

V pričakovanju toplega vremena in sonca

  • 10.03.2016
  • Slovenija v gibanju 365 je vseslovenski projekt, ki združuje raznovrstne športne prireditve in vadbe, ki smo ga letos nadgradili s humanitarno noto. Zbrana sredstva bomo namenili socialno ogroženim otrokom.
Pomlad se nezadržno približuje, z njo pa toplo sončno vreme in neskončno možnosti za gibanje in športne aktivnosti. V lanskem letu je uspešno zaživel nov vseslovenski projekt, ki združuje raznovrstne športne prireditve in vadbe, ki smo ga letos nadgradili s humanitarno noto. Skupaj z vami bomo po vsej Sloveniji zbirali milijon ur gibanja, ki jih bomo skupaj s partnerjem pretvorili v sredstva za socialno ogrožene otroke, in sicer za izvedbo športnih počitnic za socialno ogrožene otroke, nakup športnih pripomočkov in podporo projektu Botrstvo. 
 
Tudi letos smo v okviru projekta Slovenija v gibanju 365 za lokalne izvajalce pripravili številne ugodnosti. Poskrbeli bomo nacionalno promocijo projekta in za dodatno promocijo vaših dogodkov preko naših spletnih portalov in socialnih omrežij ter vam razdelili promocijski material, personalizirane transparente, plakate za oglaševanje dogodka in športno opremo za strokovne sodelavce.
 
Zagotovili bomo strokovno podporo, ki bo med drugim vsebovala brezplačno udeležbo za predstavnika društva na strokovnem seminarju za organizatorje športnih programov, brezplačno udeležbo za predstavnika društva na slovesni prireditvi ob zaključku projekta, strokovno svetovanje na področju organizacije in izvedbe športnih programov, sodelovanje v izboru za naj organizatorja športno-rekreativne prireditve in vadbe leta 2016 ter sodelovanje v izboru za naj strokovnega delavca športnih programov v letu 2016.
 
Želimo vam olajšati organizacijo prireditev, zato smo za vas pripravili spletni sistem zbiranja prijav na vašo prireditev. Na voljo bo tudi sistem za posredovanje poimenskih diplom udeležencem dogodka ter opcija hitrega in ugodnega tiska diplom. Nekateri se boste prav gotovo razveselili možnosti naročila ugodne postavitve spletne strani.
 
Tako kot v preteklem letu bo možna ugodna izposoja opreme in rekvizitov za prireditve ter kombiniranega vozila, ponudbo pa smo dopolnili z davčno blagajno, najemom zdravstvene oskrbe, možnostjo ureditve ugodnega zavarovanja: odgovornosti strokovnih delavcev in organizatorja ter nezgodnega zavarovanja vadečih in udeležencev ipd. Pomembna novost bo spletna aplikacija za ponudbo in povpraševanje, kjer boste lahko oglaševali svoje športne objekte in površine ter poiskali prostovoljce in strokovni kader.
 
V projekt Slovenija v gibanju 365 se s svojo prireditvijo ali vadbo vključite preko razpisa, ki bo objavljen na prvi spomladanski dan, 21. marca in bo trajal do novembra. Svojo prireditev ali vadbo morate prijaviti najkasneje 3 tedne pred dogodkom oziroma pričetkom vadbe.
 
Vabimo vas, da se nam pridružite in gibate z nami za dober namen.