3.OBALNI KOLESARSKI MARATON - KMALU DOSEŽENIH 100.000 km

3.OBALNI KOLESARSKI MARATON - KMALU DOSEŽENIH 100.000 km

  • 14.09.2015
  • V dobrodelni kolesarski akciji 1 km = 1 cent nas do končnega cilja loči zgolj še 5000 kilometrov!
V Kolesarskem društvu Raketa smo v juliju začeli z dobrodelno akcijo 1 km =  1 cent, katere namen je spodbujanje zainteresirane javnosti k rekreativni vadbi in ozaveščanje o pozitivnih učinkih le-te, z dobrodelnostjo pa želimo doseči predvsem dodatno spodbudo za sodelujoče in seveda prispevati k dobremu namenu.
 
Zadali smo si cilj, da med 14. julijem in 27. septembrom, ob sodelovanju čim večjega števila rekreativnih kolesarjev, skupno prekolesariti 100.000 kilometrov, s čimer bomo prispevali 1.000 € sredstev za dobrodelni namen.
 
Zbiranje kilometrov je realno in transparentno, saj jih meri brezplačna spletna aplikacija, ki skupno kvoto kilometrov ves čas v živo prikazuje na spletni strani.
 
S ponosom sporočamo, da smo skupaj s 190 sodelujočimi prekolesarili že kar 95.000 kilometrov, kar pomeni, da nas do končnega cilja loči zgolj še 5000 kilometrov!
 
Pri doseganju namena smo pokurili več kot 3 milijone kalorij, skupno trajanje vadbe vseh udeležencev pa je do sedaj že več kot 6,5 mesecev, kar kaže na to, da smo resno prispevali k namenu, ki smo si ga zastavili.
 
Vse kolesarje ponovno vabimo, da se nam v zadnjih tednih akcije pridružijo in skupaj še tretjič obkrožimo Zemljo ter tako prvo slovensko humanitarno akcijo zbiranja dejanskih prekolesarjenih kilometrov strnemo z velikim uspehom.
??
Zaključek akcije bo na Obalnem kolesarskem maratonu 27. septembra 2015 v Kopru, kjer bomo na odru  podelili donacijo, javno pa se zahvalili tudi vsem kolesarjem, še posebej pa tistim, ki so k dobremu namenu prispevali največ.
 
Mediji ste ključno prispevali k dosedanjemu uspehu akcije, zato vas naprošamo, da informacijo o njej ponovno posredujete čim širši javnosti in pomagate sporočati dober namen, ki ga z akcijo širimo.
 
Vse o dobrodelni akciji, vključno s števcem prevoženih kilometrov, najdete na spletni povezavi akcije.