VETER V LASEH V TRNOVSKI VASI

VETER V LASEH V TRNOVSKI VASI

  • 23.06.2014
  • 12. Veter v laseh, ki so ga organizirali v ŠD Kenguru s sodelovanjem z OŠ Destrnik - Trnovska vas v soboto, 31. 5. 2014 je minil v sončnem vremenu in športno razigranem vzdušju. Na prireditvi je bilo v športne in likovne aktivnostih vključenih kar 200 učencev,
12. Veter v laseh, ki so ga organizirali v ŠD Kenguru s sodelovanjem z OŠ Destrnik - Trnovska vas v soboto, 31. 5. 2014 je minil v sončnem vremenu in športno razigranem vzdušju. 
 
Na prireditvi se je v športne in likovne aktivnostih vključevalo 200 učencev, ki so za najboljše dosežke v posameznih disciplinah prejeli medalje ali diplome. 
 
Prireditve sta se udeležila dva vrhunska športnika, domačin Jure Matjašič in Robert Markoja iz Turnišč. Prvi dosega zavidljive rezultate v nogometu kjer nastopa za ekipo Zavrč v 1.SNL, drugi pa svoje najboljše dosežke beleži v športnem strelstvu, kjer si je že priboril medalje na evropskih in svetovnih prvenstvih. Športnika sta zgled mladim. 
 
Ob predstavitvi svojih športnih uspehov sta poudarila, da se dobri rezultati dosegajo le z vztrajnostjo in odrekanjem. Pred podelitvijo medalj se je občinstvu predstavil mlad glasbenik Matevž Savora z več pesmimi.
 
Udeleženci Vetra v laseh so se ob koncu prireditve strinjali, da se v prihodnjem letu ponovno zberejo.