Ugodnosti za organizatorje Slovenija v gibanju 365

Ugodnosti za organizatorje Slovenija v gibanju 365

  • 10.03.2016
  • Pripravili smo številne ugodnosti, da vam olajšamo organizacijo in izvedbo športno-rekreativnih prireditev in rednih vadb. Poskrbeli bomo za promocijo vaših dogodkov preko naših spletnih portalov in socialnih omrežij ter vam razdelili promocijski material, personalizirane transparente, plakate za oglaševanje dogodka in športno opremo za strokovne sodelavce.

V lanskem letu je uspešno zaživel nov vseslovenski projekt, ki združuje raznovrstne športne prireditve in vadbe, ki smo ga letos nadgradili s humanitarno noto.

Tudi letos smo v okviru projekta Slovenija v gibanju 365 za lokalne izvajalce pripravili številne ugodnosti z namenom, da vam olajšamo organizacijo in izvedbo športno-rekreativnih prireditev in rednih vadb. Poskrbeli bomo nacionalno promocijo projekta in za dodatno promocijo vaših dogodkov preko naših spletnih portalov in socialnih omrežij ter vam razdelili promocijski material, personalizirane transparente, plakate za oglaševanje dogodka in športno opremo za strokovne sodelavce. Izvedena bo promocija v okviru rednih medijskih aktivnosti projekta Slovenija v gibanju 365, nudili pa vam bomo tudi pomoč pri vzpostavitvi povezav z lokalnimi mediji. Lokalni izvajalci boste imeli možnost soustvarjanja vsebine spletne strani na portalu www.slovenijavgibanju.si, kjer lahko vključite direktno povezavo na svojo spletno stran. Na izbiro boste imeli tudi dodatno promocijo z vključitvijo dogodka ali vadbe med ugodnosti Kluba Slovenija v gibanju 365.

Zagotovili bomo strokovno podporo, ki bo med drugim vsebovala brezplačno udeležbo za predstavnika društva na strokovnem seminarju za organizatorje športnih programov, brezplačno udeležbo za predstavnika društva na slovesni prireditvi ob zaključku projekta, strokovno svetovanje na področju organizacije in izvedbe športnih programov, sodelovanje v izboru za naj organizatorja športno-rekreativne prireditve in vadbe leta 2016 ter sodelovanje v izboru za naj strokovnega delavca športnih programov v letu 2016.

Želimo vam prikrajšati delo pri organizaciji prireditev, zato smo za vas pripravili spletni sistem zbiranja prijav na vašo prireditev. Na voljo bo tudi sistem za posredovanje poimenskih diplom udeležencem dogodka ter opcija hitrega in ugodnega tiska diplom. Nekateri se boste prav gotovo razveselili možnosti naročila ugodne postavitve spletne strani.

Tako kot v preteklem letu bo možna ugodna izposoja opreme in rekvizitov za prireditve ter kombiniranega vozila, ponudbo pa smo dopolnili z davčno blagajno, možnostjo ureditve ugodnega zavarovanja: odgovornosti strokovnih delavcev in organizatorja ter nezgodnega zavarovanja vadečih in udeležencev, ugodno izdelavo tiskovin (letaki, plakati, brošure), ugodno ponudbo promocijskih materialov, opreme in rekvizitov, kompletov medalj in pokalov ter možnostjo koriščenja različnih storitev bonitetnih partnerjev (storitve moderiranja, najem ozvočenja, medicinske službe ipd.).

Pomembna novost bo spletna aplikacija za ponudbo in povpraševanje, kjer boste lahko oglaševali svoje športne objekte in površine ter poiskali prostovoljce in strokovni kader.

V projekt Slovenija v gibanju 365 se s svojo prireditvijo ali vadbo vključite preko razpisa, ki bo izdan na prvi spomladanski dan, 21. marca in bo trajal do novembra. Svojo prireditev ali vadbo morate prijaviti najkasneje 3 tedne pred dogodkom oziroma pričetkom vadbe. Vabimo vas, da se nam pridružite in gibate z nami za dober namen.