• 2. tekmovanje za Pokal Slovenije

  2. tekmovanje za Pokal Slovenije

  19.03.2018 Novice
  ŠD Sokol Bežigrad in Gimnastična zveza Slovenije razpisujeta 2. tekmovanje za pokal Slovenije 2018 na 43. Odprtem prvenstvu Bežigrada v skokih z male prožne ponjave.
 • Razpis usposabljanj Planinstvo za invalide

  Razpis usposabljanj Planinstvo za invalide

  06.03.2018 Novice
  Delovna skupina planinstvo za invalide/OPP v letošnjem letu razpisuje tri usposabljanja. K udeležbi vabijo vse zainteresirane, ki želijo pridobiti oziroma nadgraditi svoje znanje in izkušnje.
 • EFB testiranje v Kopru

  EFB testiranje v Kopru

  22.02.2018 Novice
  V četrtek, 1. marca bo na Srednji tehniški šoli v Kopru potekalo testiranje telesne pripravljenosti European Fitness Badge s pričetkom ob 20.30. Zainteresirane kandidate vabimo k udeležbi.
 • Dan varne rabe interneta 2018 - Ustvarjaj, povezuj in širi spoštovanje: prijaznejši internet se začne s teboj

  Dan varne rabe interneta 2018 - Ustvarjaj, povezuj in širi spoštovanje: prijaznejši internet se začne s teboj

  05.02.2018 Novice
  V torek, 6. februarja, praznujemo dan varne rabe interneta. Na točki osveščanja o varni rabi interneta Safe.si, ki deluje v okviru Fakultete za družbene vede, so tudi letos pripravili zanimive aktivnosti, ki se povezujejo s sloganom »Ustvarjaj, povezuj in širi spoštovanje: prijaznejši internet se začne s teboj.«.
 • Okrogla miza Nogomet smo ljudje

  Okrogla miza Nogomet smo ljudje

  02.02.2018 Novice
  Športno društvo Out in Slovenija v sodelovanju z Društvom DIH vabi na mednarodno okroglo miza Nogomet smo ljudje – cela mavrica ljudi, ki bo prihodnji petek v Mestni hiši Ljubljana.